Basketball met Mathieu ten Dam

Eerst ging hij ons uitleggen wat wij moesten doen. Toen gingen wij beginnen. Wij moesten stuiteren met de bal. Onder de heup en toen gingen we zittend stuiteren en liggend stuiteren. Toen mochten we dribbelen. En in de basket gooien via het bord. Toen deden we een wedstrijd wie er zes in gegooid. En Mathieu speelde in Amerika, Europa en Nederland. Nu is hij coach van een dames team die in het eredivisie speelt. Hij leert mensen nu basketballen. Hij is 2 meter 18, schoenmaat 52 en hij weegt 165 kilo. Hij heeft ons goed geleerd om te gooien. En om te dribbelen samen spelen. En niet te veel alleen spelen. En op zijn bal stond STAR. Teamwork sportiviteit en je moest goed samenwerken.

Geschreven door Nassim uit groep 5

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download