Regiofinale Cruijff Court voetbaltoernooi

Woensdag 25 april heeft het jongens- en meisjesteam van obs de Kubus meegespeeld in de regiofinale van het Cruijff Court voetbaltoernooi in Hengelo. De jongens hadden deze finale behaald door in eerdere rondes in Almelo te winnen. De meisjes mochten meedoen door uitval van een ander team. We zijn samen met spelers, begeleiding en enkele fans in de bus naar Hengelo toe gegaan.

De jongens speelden 3 wedstrijden en de meisjes twee keer tegen dezelfde tegenstander. De andere teams kwamen uit: Enschede, Hengelo en Deventer. Buiten de punten voor de wedstrijd konden er ook punten worden behaald voor Fair Play; eerlijk en netjes gedrag binnen en buiten het veld.

Het was een spannende en gezellige middag, waarbij de jongens van o.b.s. de Kubus als eerste eindigden in de poule! Zij zullen daarom door gaan naar de finale van oost Nederland!

Ook de meisjes behaalden een mooie prijs, namelijk de Fair Play beker! Allen van harte met dit mooie resultaat!

Namens meneer Dennis en de rest van het team van o.b.s. de Kubus

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download