Een prachtige mozaïekbank

Onlangs hebben we het kleuterplein vernieuwd en om de puntjes op de i te zetten is besloten om de bank van het kleuterplein om te toveren tot een vrolijker geheel. Wij zijn een ondernemende school en denken graag in kansen en mogelijkheden voor en met onze leerlingen. Al gauw ontstond het idee om bank te verfraaien met de zelfgemaakte mozaïekontwerpen van de leerlingen tijdens de Verlengde Schooldag. Gedurende 12 weken zijn de kinderen, onder begeleiding van Aschwin Huiskens, freelance mozaïekdocent met jarenlang ervaring, heel druk geweest met het beplakken van de matten met mozaïeksteentjes. Daarna was het eindelijk zover en kon het voegen, poetsen en lijmen beginnen. Natuurlijk boden ook onze ouders een helpende hand en al gauw mocht het resultaat er zijn! “Het bijzondere aan deze bank is dat je duidelijk kunt zien dat het mozaïekontwerp het product is van de kinderen. De kinderen waren heel enthousiast en het resultaat is geweldig! Kortom, het is een prachtige bank geworden, waar veel kleuters nog jarenlang plezier aan zullen hebben, “ aldus Aschwin Huiskes.