Sinterklaas op o.b.s. de Kubus

Op vrijdag 2 december was het eindelijk zover. Sinterklaas kwam bij ons op school. Hij kwam aangereden in een hele grote auto en zijn pieten hadden gekke dollar-brillen op hun hoofd. Nadat we voor de Sint en zijn pieten op het plein hadden gezongen gingen we allemaal naar de klas. De groepen 1 t/m 4 gingen om de beurt naar “de Schatkamer” van Sinterklaas. Sommige kinderen zongen een liedje, anderen deden een kunstje. Zo werd er van alles gedaan voor de Sint. Daarna mochten de kinderen hun eigen cadeau uitzoeken. In de groepen 5 t/m 8 waren er ontzettend mooie surprises gemaakt. Ook heeft de Sint aan hun een kort bezoekje gebracht. Het was in ieder geval een ontzettend leuke dag en zelfs de directeur wou even bij Sinterklaas op schoot. Kijk maar snel bij de foto’s.