Wie gaan er door naar de finale?

Woensdag 16 november was het eindelijk zover. Na zinderende voorrondes in de klassen 4, 5, 6, 7 en 8, nu de halve finale in de hal waarin de halve finalisten hun uiterste best deden om zo goed, mooi en spannend mogelijk voor te lezen met als doel “DE FINALE” te behalen. Dit alles gebeurde natuurlijk onder aanmoediging van hun ouders, medeleerlingen en leerkrachten. De presentatie was in de deskundige handen van Leroy uit groep 8 en Tugba uit groep 7. Het was een spannende strijd. De jury, bestaande uit 1 leerling, 1 leerkracht en 1 leesoma, had als moeilijke taak de beste lezers voor de finale te selecteren. Gelukkig is dat wel gelukt en zijn Djermen en Julian uit de groepen 4, Fleur uit groep 5, Jochem en Zoë uit de groepen 6 en Eline en Luc uit groep 7 door naar de finale. Helaas voor, Noël, Abdullah, Ecem, Dogukan, Nick, Rick en Sem, zij waren geduchte medestrijders. De finalisten hebben nog even de tijd om goed te oefenen want de finale is maandag 28 november.