Halloween op o.b.s. de Kubus

Op maandagavond 31 oktober was er voor de ouders de algemene informatie avond, maar wij hebben iets heel erg griezeligs gedaan. Wij hebben namelijk Halloween gevierd op school. Alle kinderen waren verkleed als heks, tovenaar, vampier of een andere griezel. De een was nog enger dan de ander. De groepen 1 t/m 3 gingen op het grote schoolplein allerlei griezelspelletjes doen. Het hele plein was omgetoverd tot Halloween plein. We hadden wel 150 pompoenen! De groepen 4 t/m 8 hebben een griezeltocht door de wijk gedaan. Hierbij moesten ze ook een vijftal spelletjes doen, maar er liepen ook nog vier enge griezels rond! Deze griezels hebben de kinderen meerdere malen goed aan het schrikken gekregen. Kijk maar snel tussen de foto’s, maar pas op… misschien schrik je wel.