Opening van het nieuwe schooljaar

Op maandag 5 september begon ook voor ons de eerste schooldag. Deze werd geopend door meneer Willem Jan en juf Marigje. Juf Marigje presenteerde de show “de Kubus got Talent”. Geurtje Kleurtje en Rubus Kubus toonden elk hun talent. Zo kan Geurtje Kleurtje erg goed dansen en kan Rubus Kubus zijn konijn Kobus een kunstje laten doen. Na een groot applaus van de leerlingen werd Rubus Kubus de winnaar. Toch vond Rubus Kubus dat Geurtje Kleurtje ook een talent had. Iedereen is verschillend, maar iedereen heeft zo zijn eigen talenten. Daarna werd er nog gedanst en konden de lessen beginnen. Iedereen maakte in de klas een papiertjes met daarop hun droom voor het komende schooljaar. Deze hingen we op dinsdag aan ballonnen en hebben we in de lucht opgelaten. Misschien komen al onze dromen nu wel uit.