Avond4daagse 6 t/m 9 juni

Het zit er weer op voor dit jaar. De avond4daagse begon met een enorme stortbui op de maandagavond, precies op het moment dat we zouden vertrekken. Omdat het ook onweerde werd het direct afgelast en konden we kletsnat naar huis.

De andere avonden was het mooi weer en liepen we gezellig met 42 kinderen en 15 ouders voor een medaille. Er waren ook nog wel 20 ouders bij die geen medaille hoefden en voor de gezelligheid en begeleiding mee liepen.

Donderdagavond hebben we met een spandoek gelopen, gemaakt door groep 6. Daarop stond dat we niet willen dat de sporttoernooien stoppen, we hebben met onze fluitjes heel veel lawaai gemaakt en brieven aan de burgermeester gegeven, we hopen dat hij nog een keer gaat nadenken.

Aan het eind voor iedereen de medaille, wat drinken en chips. Iedereen ging moe maar voldaan naar huis. Allemaal bedankt voor de gezelligheid en ik denk dat iedereen nu weet dat WIJ van de Kubus zijn.

Namens juf MariAnne

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download