o.b.s. de Kubus met groep 6 in de Typisch Almelo

Sinds donderdag 18 november staat er een stukje in de krant Typisch Almelo over de kindermarkt die woensdag 24 november zal plaatsvinden. Groep 6 heeft dit met elkaar geregeld. Ze zijn er heel erg druk mee geweest. Ze hebben verschillende kranten benaderd en van Typisch Almelo kregen ze eigenlijk meteen een positieve reactie, erg leuk! Verder hebben ze heel veel posters en flyers gemaakt die ze in verschillende winkels hebben opgehangen. Ook zijn veel kinderen in de wijk de deuren langs gegaan om het nieuws van de kindermarkt over te brengen. Wij hopen dan ook dat we woensdagmiddag 24 november van 13.30 – 15.30 uur veel mensen mogen verwelkomen!

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download